Esenyurt Son Dakika Yangın : Son dakika: İstanbul Esenyurt'ta fabrika yangını - Son ... / Yangın binayı tamamen sararken, depodan zaman zaman patlama sesleri de geliyor.. Aniden çıkan dumanların gökyüzünü sardığı yangına çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi devam ediyor. İhbar üzerine olay yerine çevre. Çevre ilçelerden görünen yoğun duman büyük korku yarattı. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk. Esenyurt'ta kebapçıda çıkan yangın, yanındaki binalara da sıçradı.

Çıkan yangında bodrumda mahsur kalan 3 yavru kedi. İstanbul esenyurt'ta bir lojistik firmasında yangın çıktı. Esenyurt yangın nerede çıktı ? Sokak'ta 3 katlı bir binanın bodrum katında bulunan oto döşeme dükkanından dumanlar yükselmeye başladı. Ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangın iş yerinde hasara neden oldu.

Esenyurt'ta hurda araçta çıkan yangın söndürüldü - Son Dakika
Esenyurt'ta hurda araçta çıkan yangın söndürüldü - Son Dakika from foto.sondakika.com
Yer yer patlamalarında olduğu depoda yangınekiplerin. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın. Esenyurt'ta kebapçıda çıkan yangın, yanındaki binalara da sıçradı. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Gelen son dakika haberlerine göre esenyurt'ta bir kebapçıda başlayan yangın, diğer apartmanlara da sıçradı. Esenyurt'ta bir lojistik firmasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Sokakta bulunan lojistik firmasına ait depoda saat 12.10 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın binayı tamamen sararken, depodan zaman zaman patlama sesleri de geliyor.

Çevre ilçelerden görünen yoğun duman büyük korku yarattı.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yer yer patlamalarında olduğu depoda yangınekiplerin. Edinilen son dakika gelişmesine göre esenyurt'ta, 4 katlı apartmanın bodrum katında çıkan yangında, dumanların arasında kalan 3 yavru kediden 2'si yaralanırken, 1'i öldü. Esenyurt'taki bir halı mağazasında çıkan ve yanındaki beyaz eşya dükkanına da sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Esenyurt'ta 5 katlı binada korkutan yangın 21.05.2021 15:35 | son güncelleme: Esenyurt yangın nerede çıktı ? İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Çıkan yangın sonucu, iş yeri kullanılamaz hale gelirken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Esenyurt'ta bir oto döşeme dükkanında çıkan yangın hasara neden oldu. Alınan bilgiye göre, örnek mahallesi 1372 sokak'taki tekstil atölyesinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi.

Esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Sokak'ta 3 katlı bir binanın bodrum katında bulunan oto döşeme dükkanından dumanlar yükselmeye başladı. Edinilen son dakika gelişmesine göre esenyurt'ta, 4 katlı apartmanın bodrum katında çıkan yangında, dumanların arasında kalan 3 yavru kediden 2'si yaralanırken, 1'i öldü. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Çevre ilçelerden görünen yoğun duman büyük korku yarattı.

Esenyurt'ta Korkutan Yangın - Son Dakika
Esenyurt'ta Korkutan Yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Edinilen son dakika gelişmesine göre esenyurt'ta, 4 katlı apartmanın bodrum katında çıkan yangında, dumanların arasında kalan 3 yavru kediden 2'si yaralanırken, 1'i öldü. Çevre ilçelerden görünen yoğun duman büyük korku yarattı. İstanbul valiliği de yangının kontrol altına alındığını. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İstanbul esenyurt'ta meydana gelen ve gökyüzünü siyah dumanlarla kaplayan büyük bir yangın çıktı. Esenyurt'ta 5 katlı binada korkutan yangın 21.05.2021 15:35 | son güncelleme: Esenyurt'ta bir lojistik firmasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı.

24.07.2021 24 tem 19:02 i̇tfaiye erleri, yangın çıkan binada dumandan etkilenen kedileri kurtardı Yangın binayı tamamen sararken, depodan zaman zaman patlama sesleri de geliyor. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk. İstanbul esenyurt'ta meydana gelen ve gökyüzünü siyah dumanlarla kaplayan büyük bir yangın çıktı. Esenyurt'ta kebapçıda çıkan yangın, yanındaki binalara da sıçradı. Yangın nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Esenyurt yangın esenyurt son dakika haberleri Esenyurt'ta bir oto döşeme dükkanında çıkan yangın hasara neden oldu. Alınan bilgiye göre, örnek mahallesi 1372 sokak'taki tekstil atölyesinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın. Esenyurt haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! Sokak'ta 3 katlı bir binanın bodrum katında bulunan oto döşeme dükkanından dumanlar yükselmeye başladı.

Esenyurt'ta bir lojistik firmasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Yangın nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Son dakika | esenyurt'ta kebapçida çikan yangin, yandaki̇ bi̇nalara siçradi 3 son dakika haber. Yangın nedeniyle avcılar ve esenyurt ilçelerinde gökyüzü karardı google haberlere abone ol 06 ağustos 2021 13:01 son güncelleme: Çıkan yangın sonucu, iş yeri kullanılamaz hale gelirken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Esenyurt'ta korkutan yangın! Alevler yerleşim yerlerine ...
Esenyurt'ta korkutan yangın! Alevler yerleşim yerlerine ... from te-habervakti-com.cdn.vidyome.com
Çevre ilçelerden görünen yoğun duman büyük korku yarattı. Ülkemizin farklı noktalarında yangınlar devam ederken, son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangın iş yerinde hasara neden oldu. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Esenyurt yangın nerede çıktı ? İhbar üzerine olay yerine çevre. Esenyurt 'ta bir iş yerinde çıkan yangın hasara neden oldu. Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı.

Yangın nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Çevre ilçelerden görünen yoğun duman büyük korku yarattı. Esenyurt'ta kebapçıda çıkan yangın, yanındaki binalara da sıçradı. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Yangın nedeniyle avcılar ve esenyurt ilçelerinde gökyüzü karardı google haberlere abone ol 06 ağustos 2021 13:01 son güncelleme: Bir son dakika haberine göre esenyurt'ta bir oto döşeme dükkanında çıkan yangın hasara neden oldu. İstanbul esenyurt'ta bir lojistik firmasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. 21.05.2021 16:36 taki̇p et esenyurt'ta, 5 katlı bir apartmandan başlayıp, yanındaki binaya da sıçrayan. Çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. İstanbul esenyurt'ta meydana gelen ve gökyüzünü siyah dumanlarla kaplayan büyük bir yangın çıktı. 24.07.2021 24 tem 19:02 i̇tfaiye erleri, yangın çıkan binada dumandan etkilenen kedileri kurtardı Esenyurt yangın esenyurt son dakika haberleri Sokakta bulunan lojistik firmasına ait depoda saat 12.10 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangın nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi esenyurt son dakika. İstanbul esenyurt'ta meydana gelen ve gökyüzünü siyah dumanlarla kaplayan büyük bir yangın çıktı.